Restauracja Rzeszów - Restauracja Podpromie

Team

Agnieszka Trzyna

Manager ds. rozwoju biznesu

"Czuję się hotelarzem z powołania i wykształcenia. Już ucząc się w technikum hotelarskim w Rzeszowie, zaszczepiłam w sobie tę pasję. Podczas studiów branżowych, podjęłam zatrudnienie w jednym z rzeszowskich hoteli, gdzie zdobywałam swoje doświadczenie.

Zdobyta praktyka połączona z wiedzą sprawia, iż kontrahenci z chęcią nawiązują ze mną współpracę. Podchodzę do każdego organizowanego eventu indywidualnie, tak aby uczestnicy czuli się wyjątkowo".

Janusz Wołk

Szef kuchni

Janusz Wołk to bardzo pozytywna osoba z wieloletnim doświadczeniem, która na talerzu wyczaruje dla was cuda! 

Anna Pietrasz i Łukasz Pilch

Właściciele

Kochamy pracę z ludźmi, a najbardziej to, jak Ci którzy nas otaczają i Goście naszego obiektu są w pełni usatysfakcjonowani z usług przez nas świadczonych. Stawiamy na ciągły rozwój i doskonalenia oraz staramy się wyciągać wnioski z błędów. Serdecznie zapraszamy do naszego obiektu, gdzie mamy nadzieje miło i przyjemnie spędzą Państwo czas.

Podpromie Restaurant

ul. Podpromie 12
35-051 Rzeszów

OPENING HOURS

Monday – Friday
11:00 a.m. - 8:00 p.m.

Saturday, Saturday
12:00 p.m. – 8:00 p.m.

Orders for dishes from the menu are accepted until 07:45 p.m.