Restauracja Rzeszów - Restauracja Podpromie

Zespół

Mateusz Doniesiewicz

Kierownik Recepcji

Dzięki swojemu długoletniemu doświadczeniu oraz pracy w 5 gwiazdkowych hotelach w Polsce i za granicą dba o najwyższy poziom obsługi gości w naszym hotelu tak aby każdy z nich czuł się u nas jak w domu.

Dzięki jego pracy i całego zespołu recepcji nasi goście zawsze mogą liczyć na kompetentną i profesjonalną obsługę od pierwszego kontaktu do wymeldowania się po zakończonym pobycie.

To dzięki pracy recepcji każdy pobyt naszych gości staje się wyjątkowy i niezapomniany.

Diana Wilk

Manager obiektu

Pasjonatka gastronomi i hotelarstwa. Wieloletnia praktyka zagraniczna w najlepszych hotelach nauczyła ją dbania o najdrobniejsze szczegóły i to właśnie wyróżnia ją na tle innych.

Dzięki swojej wiedzy i zdobytym doświadczeniom potrafi tworzyć nietuzinkową i wyszukaną ofertę dla najbardziej wymagających gości. Sukcesy odnosi zarówno w organizacji przyjęć biznesowych, okolicznościowych jak i rodzinnych.

Jak sama mówi: "skoro ludzie potrafią latać w kosmos to wszystko da się zrobić" ;)

Agnieszka Trzyna

Manager ds. rozwoju biznesu

"Czuję się hotelarzem z powołania i wykształcenia. Już ucząc się w technikum hotelarskim w Rzeszowie, zaszczepiłam w sobie tę pasję. Podczas studiów branżowych, podjęłam zatrudnienie w jednym z rzeszowskich hoteli, gdzie zdobywałam swoje doświadczenie.

Zdobyta praktyka połączona z wiedzą sprawia, iż kontrahenci z chęcią nawiązują ze mną współpracę. Podchodzę do każdego organizowanego eventu indywidualnie, tak aby uczestnicy czuli się wyjątkowo".

Michał Ślusarczyk

Kelner

Mam na imię Michał. Moja przygoda z gastronomią rozpoczęła się w czasach szkoły, która zachęciła mnie do rozwoju w tym kierunku. Kilkuletnie doświadczenie oraz pasja, sprawiają iż moja praca daje mi wielką przyjemność. Staram się, by obsługa naszych gości była zachowana na najwyższym poziomie.

Do zobaczenia!

Radosław Borys

Szef Sali

Szef Sali Radek, dla którego najważniejsze jest aby każdy gość naszej restauracji czuł się wyjątkowo oraz by wszystkie wydarzenia w naszym obiekcie spełniały wszelkie oczekiwania gości. Jak sam uważa, ma duże szczęście, ponieważ może łączyć przyjemne z pożytecznym. Poprzez swoją pasję nie tylko dba o każdy szczegół podczas obsługi gości, ale także zajmuje się tworzeniem nowych koktajli oraz napojów sezonowych.

Jakub Śliwiński

Szef kuchni

Jak sam o sobie mówi to miła, sympatyczna i energiczna osoba, która każdego dnia zaraża wszystkich w koło swoją pasją do gotowania.

Bartosz Wiatr

Szef Sali

Na imie mam Bartosz. Pasja do branży w gastronomii pojawiła się z czasem, choć od najmłodszych lat przejawiałem predyspozycje do pracy w tym kierunku. Kontakt z ludźmi daje mi ogromną satysfakcję, a potrzeby naszych gości stawiam na pierwszym miejscu. Dokładam wszelkich starań, aby każda osoba w naszej restauracji była zadowolona. Moja praca jest moją pasją, dlatego oddaje się jej w 100%.

Anna Pietrasz i Łukasz Pilch

Właściciele

Kochamy pracę z ludźmi, a najbardziej to, jak Ci którzy nas otaczają i Goście naszego obiektu są w pełni usatysfakcjonowani z usług przez nas świadczonych. Stawiamy na ciągły rozwój i doskonalenia oraz staramy się wyciągać wnioski z błędów. Serdecznie zapraszamy do naszego obiektu, gdzie mamy nadzieje miło i przyjemnie spędzą Państwo czas.

Restauracja Podpromie

ul. Podpromie 12
35-051 Rzeszów

Godziny otwarcia

Niedziela - czwartek: 12:00 - 22:00
Piątek - sobota: 12:00 - 23:00

Hotel Apart 12