Zespół

Agnieszka Trzyna
Manager ds. rozwoju biznesu
"Czuję się hotelarzem z powołania i wykształcenia. Już ucząc się w technikum hotelarskim w Rzeszowie, zaszczepiłam w sobie tę pasję. Podczas studiów branżowych, podjęłam zatrudnienie w jednym z rzeszowskich hoteli, gdzie zdobywałam swoje doświadczenie.
Zdobyta praktyka połączona z wiedzą sprawia, iż kontrahenci z chęcią nawiązują ze mną współpracę. Podchodzę do każdego organizowanego eventu indywidualnie, tak aby uczestnicy czuli się wyjątkowo".

Janusz Wołk
Szef kuchni
Janusz Wołk to bardzo pozytywna osoba z wieloletnim doświadczeniem, która na talerzu wyczaruje dla was cuda!

Anna Pietrasz i Łukasz Pilch
Właściciele
Kochamy pracę z ludźmi, a najbardziej to, jak Ci którzy nas otaczają i Goście naszego obiektu są w pełni usatysfakcjonowani z usług przez nas świadczonych. Stawiamy na ciągły rozwój i doskonalenia oraz staramy się wyciągać wnioski z błędów. Serdecznie zapraszamy do naszego obiektu, gdzie mamy nadzieje miło i przyjemnie spędzą Państwo czas.
Restauracja Podpromie
ul. Podpromie 12
35-051 Rzeszów
Godziny otwarcia
Poniedziałek - piątek: 11:00 - 20:00
Sobota - niedziela: 12:00 - 20:00
Zamówienia na dania z karty menu przyjmowane są do godziny 19:45